Cum să alegi cea mai bună hrană uscată pentru câini?

Câinii sunt animale de companie loiale și extrem de iubitoare. Pe lângă atenția și iubirea ta, un mediu special creat pentru aceștia și îngrijirea lor corespunzătoare,  este important să le oferi și o hrană de calitate. O hrană de calitate le va oferi o viață lungă și sănătoasă. Mare parte din dieta unui câine este formată din hrană uscată, iar dacă te întrebi care este cea mai bună hrană uscată pentru câini, acest articol este pentru tine. Dacă te întrebi de ce câinele refuză mâncarea, pe blog vei găsi câteva informații și despre acest subiec

Care este cea mai bună hrană uscată pentru câini?

Cea mai bună hrană uscată pentru câini este aceea care se potrivește cel mai bine cu organismul și nevoile fiecărui câine în parte.

Câinii sunt diferiți, iar alimentația lor diferă. Pentru a descoperi care este cea mai bună hrană pentru câinele tău, trebuie să îl cunoști foarte bine. În momentul în care îi alegi hrana trebuie să ții cont de vârsta lui, de rasa, de greutate, de activitatea fizică pe care o are și de problemele sale de sănătate.

În funcție de perioada de vârstă în care se află, câinii au nevoi diferite, astfel că mâncarea pentru un câine adult va fi cu mult diferită de cea pentru un câine junior.

Dacă patrupedul tău are anumite alergii atunci va trebui să îi oferi o hrană hipoalergenică, special creată pentru acesta. Și pentru orice altă nevoie specială a câinelui tău există hrană specială. Este foarte important să discuți și cu medicul veterinar în aceste situații deoarece el te va putea sfătui în alegerile pe care le faci. 

Ce trebuie să conțină cea mai bună hrană uscată pentru câini?

Există câteva ingrediente care se regăsesc în toate tipurile de mâncare pentru câini și care au un rol foarte important în alimentația sa:

 • Proteine
 • Carbohidrați
 • Grăsimi
 • Vitamine
 • Minerale

Toate acestea sunt extrem de importante deoarece prin intermediul lor câinele se poate dezvolta corespunzător și armonios. Asigură-te că hrana pe care o achiziționezi conține toate aceste elemente.

care este cea mai buna hrana uscata pentru caini

De ce să alegi cea mai bună hrană uscată pentru câini de la Carpathians Pet Food?

La Carpathians Pet Food găsești hrană uscată pentru patrupedul tău, la un preț avantajos. Hrana uscată este disponibilă în variantele premium și economică, ambele special create pentru a putea susține toate nevoile nutritive ale câinelui tău.

Hrana este disponibilă pentru toate categoriile de vârstă, după cum urmează:

 

Mâncare uscată câini junior

 • Pan Pes Junior – varianta economică
 • Carpathian Junior – varianta premium

Mâncare uscată câini adulți

 • Pan Pes Champion – varianta economică, destinată câinilor de toate rasele, care au un efort mai ridicat sau pentru câinii care trăiesc la curte
 • Pan Pes Standard – varianta economică  destinată tuturor raselor de câini activi
 • Pan Pes-Light – varianta economică , destinată tuturor raselor de câini inactivi, înclinați spre obezitate
 • Carpathian Mini Adult – varianta premium, destinată câinilor adulți de rase mici, cu o greutate de până în 11 kg
 • Carpathian Adult Mediu – varianta premium, destinată câinilor adulți de rase mijlocii, cu o greutate de la 11 la 25 kg
 • Carpathian Maxi Adult – varianta premium, destinată câinilor adulți de rase mari, cu o greutate de peste 25 kg

Mâncare uscată câini seniori

 • Pan Pes Doctor – varianta economică
 • Carpathian Adult 7+ –  varianta premium 

Hrana uscată economică este disponibilă în saci de 10 kg, iar cea premium în saci de 3 kg sau 12 kg. 

Câinele trebuie să aibă o dietă bogată în hrană de calitate, care să îl ajute să se dezvolte corespunzător. Comandă hrana uscată de la Carpathians Pet Food direct de aici sau sunand la numărul de telefon 0790518731 și oferă-i câinelui tău cea mai bună hrană uscată, la un preț accesibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *