Distribuitor hrana caini

Carpathians Pet Food este distribuitor hrană câini în România. Acesta este unic importator al produselor Carpathian Pet Food din Ucraina, care oferă hrană pentru câini și pisici.

Vei putea cumpăra hrană de câini engros, la cel mai mic preț și la o calitate înaltă.

Medicii veterinari au ajuns la concluzia că hrana uscată echilibrată îi va oferi câinelui dieta optimă de care are nevoie. O alimentație corectă și completă stă la baza unei vieți sănătoase a animalului tău, astfel că poți evita problemele de sănătate ale patrupedului tău dacă îi vei oferi hrană corespunzătoare pentru acesta.

La Carpathians Pet Food vei găsi hrană uscată în variantă premium și economică. Varianta economică se află printre cele mai preferate de către deținătorii unui adăpost de animale deoarece aceasta are un preț mic, iar ingredientele oferă câinilor toate elementele nutritive necesare dezvoltării corespunzătoare.

Hrana premium conține ingrediente de înaltă calitate și nu are în compoziția ei coloranți sau conservanți. Sortimentele de hrană uscată premium sunt:

 • Carpathian Junior – această hrană este special creată pentru câinii juniori cu vârsta cuprinsă între o lună și un an și conține toate elementele nutritive care susțin creșterea câinelui tău.
 • Carpathian Mini Adult – această hrană este special creată pentru câinii adulți de talie mică, care au o greutate  de până la 11 kg.
 • Carpathian Adult Mediu – această hrană este destinată câinilor adulți de rasă medie, care au o greutate de la 11 la 25 kg.
 • Carpathian Maxi Adult – această hrană este destinată cainilor adulți de talie mare, care au o  greutate începând de la 25 kg.
 • Carpathian Active – această hrană este special creată pentru câinii adulți de toate rasele, care au un stil de viață activ.
 • Carpathian Adult 7+ – această hrană este destinată câinilor seniori ( vârsta de 7 ani și peste).

Hrana economică vine și ea în mai multe sortimente, care conțin ingrediente de înaltă calitate care vor susține dezvoltarea cățelului tău:

 • Pan Pes Junior – hrană uscată completă și echilibrată, creată pentru juniori și care conține cantitatea necesară de nutrienți pentru a se dezvolta corect, complet și sănătos.
 • Pan Pes Champion -hrană uscată, concepută pentru câinii de toate rasele, care sunt supuși unui efort mai ridicat, precum câinii de vânătoare sau câinii sportivi și pentru câinii care trăiesc la curte.
 • Pan Pes Standard – hrană uscată destinată tuturor raselor de câini activi
 • Pan Pes-Light – hrană uscată care se adresează tuturor raselor de câini inactivi, care sunt înclinați spre obezitate.
 • Pan Pes Doctor – hrană uscată destinată câinilor cu o vârstă de peste 7 ani și celor care au probleme medicale.

Dacă dorești să achiziționezi hrană engros de înaltă calitate la un preț mic contactează-ne!

 


   

  Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.