Distribuitor hrana pisici

Carpathians Pet Food este distribuitor mâncare pisici, în România, al brandului Carpathian Pet Food din Ucraina. Aici vei găsi hrană uscată pentru pisicile junior, adulte, însărcinate, care alăptează, sterilizate sau pisici senior. 

Pisicile care sunt însărcinate au nevoie de o alimentație specială care să le îndeplinească toate nevoiele nutritive, la fel și pisicile care alăptează, sunt sterilizate sau inactive, iar la Carpathians Pet Food vei găsi hrană specială pentru fiecare.

Mâncarea de pisici este disponibilă în două variante și anume premium și economică. Ambele au un preț accesibil pentru calitatea pe care o oferă și cel mai important este că o poți comanda engros.

Gama de mâncare premium este bogată în proteine, vitamine și minerale, care îi sunt necesare pisicii și nu conține coloranți sau conservanți. Sortimentele de hrană premium pe care le vei găsi pentru pisici sunt:

 • Carpathian Kittens- este destinată tuturor raselor pentru pisoi cu vârsta cuprinsă între o lună și un an; conține toate elementele nutritive necesare creșterii și dezvoltării pisoilor, are un conținut ridicat de proteine foarte digerabile (LIP), vitamine și minerale.
 • Carpathian Optimal Care – este destinată pisicilor adulte de toate rasele, cu vârsta cuprinsă între 1 an și 7 ani și conține o cantitate echilibrată de proteine, carbohidrați și grăsimi  pentru menținerea unui nivel corespunzător de energie.
 • Carpathian Sensitive Digestive System – este destinată pisicilor de toate rasele, care au un sistem digestibil sensibil, conține o cantitate echilibrată de proteine, grăsime și un conținut optim de carbohidrați
 • Carpathian Pregnant – este special creată pentru pisicile însărcinate sau pentru cele care alăptează; are un conținut echilibrat de proteine, grăsimi, carbohidrați și un conținut ridicat de calciu și vitamine D, A, E, C și B.
 • Carpathian Inactive – este special creată pentru pisicile inactive, castrate și sterilizate; această hrană are un conținut scăzut de grăsimi și carbohidrați și un conținut mai mare de proteine
 • Carpathian Adult 7+ – este special concepută pentru pisicile cu vârsta de peste 7 ani, iar cantitatea de proteine și grăsimi este redusă pentru a preveni obezitatea și pentru a facilita funcționarea rinichilor.

Gama de mâncare economică îi poate oferi pisicii toate elemenetele nutritive de care are nevoie și are un preț foarte accesibil. Acest tip de hrană este preferat de deținătorii de adăposturi deoarece prețul este unul mic, iar hrana este de calitate. Sortimentele pe care le vei găsi sunt:

  • Pan Kot BEEF  – este destinată pisicilor adulte, conține carne de vită, cu o combinatie de vitamine si oligoelemente și este special creată pentru a menține sistemul imunitar la un nivel optim.
 • Pan Kot Chicken – este destinată pisicilor adulte, este pe bază de carne de pui și este special creată pentru pisicile moderat-active care trăiesc în casa.
 • Pan Kot Classic – este destinată puilor de pisică de toate rasele și conține carne de pui, de vită, de pește și grăsime de pui, contribuind la dezvoltarea optimă a pisoiașului tău.
 • Pan Kot Fish – este destinată pisicilor adulte și conține pește de apă sărată, iar această formulă îi va oferi pisicii tale o piele sănătoasă și o blană strălucitoare și mătăsoasă.
 • Pan Kot Mix -este destinată pisicilor adulte și conține carne de pui, vită și pește, creată pentru a satisface gusturile oricărei pisici pretențioase.

Dacă te afli în căutarea unui partener serios de unde să cumperi hrană pentru câini și pisici, atunci noi îți putem oferi hrană de înaltă calitate la un preț accesibil. Contactează-ne!

  Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.