Hrana caini junior

Afișez toate cele 3 rezultate

Câinii sunt considerați juniori până la vârsta de 1 an și trebuie hrăniți cu o hrană special concepută pentru aceștia deoarece elementele nutritive din hrană trebuie să le asigure o creștere completă, echilibrată și sănătoasă. Dieta lor trebuie să fie bogată în proteine de înaltă calitate, grăsimi, cereale, legume, produse lactate și apă.

Cantitatea de hrană pe care un câine junior trebuie să o mănânce într-o zi se stabilește în funcție de vârstă, greutate și activitatea sa fizică. Cățelușul trebuie să aibă mai multe mese pe zi , în jur de 5, asta însemând că îi poți împărți cantitatea de hrană pe care trebuie să o mănânce într-o zi, în 5 porții mai mici. Dacă el refuză hrana uscată, poți să adaugi peste aceasta o cantitate mică de apă călduță pentru a o face mai apetisantă.

La această vârstă îi poți crea acestuia niște obiceiuri sănătoase pentru ca mai tarziu să nu devină mofturos sau să îți mănânce din farfurie. Oferă-i hrana într-un singur bol, în același loc deoarece dacă observă că îi dai să mănânce din mai multe vase va înțelege că poate mânca de unde își dorește. O rutină sănătoasă și un regim alimentar bine pus la punct va asigura o creștere corectă și sănătoasă a cățelului.

Pan Pes Junior este o hrană special concepută pentru puii de cățel. Aceasta este ușor de digerat și îi va oferi cantitatea de elemente nutritive esențiale: proteine – 35%, grăsime – 18% și fibre – 2,02%. Această variantă de hrană este una mai economă și este disponibilă în cantitate de 10 kg.

Carpathian Junior este o altă variantă de hrană uscată, dar premium. Aceasta va susține creșterea și dezvoltarea corespunzătoare a cățelului tău. Are un conținut ridicat de proteine foarte digestibile (L.I.P), vitamine și minerale, iar cantitatea în care ete disponibilă este de 3 kg.

Vei găsi și variantă de hrană umedă, hrană în sos de vită, care conține 80% proteină animală de calitate înaltă, vitaminele A, B, C, D și E, minerale, Omega-3 și Omega-6.

Foarte important de menționat este faptul că hrana de la Carpathian Pet Food nu conține coloranți sau conservați.

Hrana caini junior

Carpathian Junior 3kg-12kg

54,99 lei170,00 lei
Acest produs are mai multe variații. Opțiunile pot fi alese în pagina produsului.

Hrana caini junior

Pan Pes Junior 10kg

99,99 lei