Hrana uscata caini 10kg

Afișez toate cele 5 rezultate

Hrana uscată reprezintă cea mai simplă modalitate prin care poți cântări exact câtă hrană să îi dai câinelui tău pe zi. Se recomandă să îi oferi acestuia cantitatea exactă de hrană de care are nevoie într-o zi în funcție de vârsta sa, greutate și activitatea fizică pe care o are. Pe ambalaj vei găsi informații despre câtă hrană trebuie să îi dai câinelui tău în funcție de caracteristicile menționate anterior. 

Hrana uscată îl va ajuta pe cățel să aibă o dantură frumoasă și puternică, aceasta reducând placa bacteriană. Spre deosebire de hrana umedă, hrana uscată poate fi păstrată mai mult timp.

La Carpathian Pet Food găsești hrană uscată câini 10 kg. Această variantă de hrană uscată în cantitate de  10 kg este mult mai economică și convenabilă. Se recomandă păstrarea ei într-un mediu răcoros și uscat, ferit de razele soarelui și nu pe podea. Păstrează hrana în sacul în care a venit deoarece mutarea ei într-un alt recipient ar putea să îi schimbe gustul, iar câinele va refuza să o mai mănânce.

Hrana uscată de 10 kg  de la Carpathian Pet Food se găsește în mai multe variante:

Pan Pes Junior este hrana uscată completă și echilibrată care îi oferă juniorului cantitatea necesară de nutrienți pentru a se dezvolta corect, complet și sănătos.  Conține proteine 30%, grăsimi 15% , fibre 2% și este perfectă pentru cățelușii care au minim 4 săptămâni.

Pan Pes Champion este special concepută pentru câinii de toate rasele, care sunt supuși unui efort mai ridicat, precum câinii de vânătoare sau câinii sportivi. Aceasta este potrivită și pentru câinii care trăiesc la curte deoarece are un conținut ridicat de nutrienți.

Pan Pes Standard  este destinată tuturor raselor de câini activi, este ușor de digerat și contribuie la o imunitate ridicată, piele și blană sănătoasă și creșterea metabolismului.

Pan Pes-Light se adresează tuturor raselor de câini inactivi, care sunt înclinați spre obezitate.

Pan Pes Doctor” este destinată câinilor cu vârsta de peste 7 ani și celor care au probleme medicale, asigurând recuperarea acestora.

Hrana uscata caini 10kg

Pan Pes Champion 10kg

89,99 lei
Stoc epuizat

Hrana uscata caini 10kg

Pan Pes Doctor-A 10kg

104,99 lei

Hrana caini junior

Pan Pes Junior 10kg

99,99 lei

Hrana uscata caini 10kg

Pan Pes Standard 10kg

84,99 lei

Hrana uscata caini 10kg

Pan Pes-Light 10kg

84,99 lei