Mancare caini junior

Afișez toate cele 3 rezultate

Atunci când câinii sunt mici este momentul perfect în care îi poți obișnui cu un program alimentar bine pus la punct pentru a nu deveni mofturoși atunci când se fac mari. O rutină sănătoasă și o hrană de calitate le va asigura acestora o creștere corectă, un sistem imunitar puternic și un sistem muscular bine dezvoltat.

Mâncarea pe care juniorul o primește trebuie să fie mereu de calitate, iar dieta lui trebuie să conțină carne slabă (cel puțin o treime), legume, cereale, produs lactate, grăsimi și apă.

Obișnuiește-l să mănânce doar din bolul său special pentru mâncare și nu îi servii mâncarea și în alte recipiente pentru că ar putea înțelege că poate mânca de unde își dorește, chiar și din farfuria ta.

Cățelușul trebuie hrănit de mai multe ori pe zi, așa că îi poți împărți hrana în 4-5 porții mici pe parcursul unei zile. Pe măsură ce acesta crește încearcă să îi reduci mesele la 2-3 pe zi.

Cantitatea de hrană pe care trebuie să o dai unui junior se va stabili în funcție de vârstă, greutate, rasă și activitatea fizică pe care acesta o are. Iar atunci când decizi să îi schimbi dieta, trebuie să o faci treptat până când se obișnuiește cu cea nouă.

Dacă acesta va refuza să mănânce hrana uscată, poți apela la un truc și anume să torni puțină apă călduță peste hrana uscată din bol.

Având nevoie de o hrană sănătoasă bogată în proteine și grăsimi, hrana de la Carpathian Pet Food îi va oferi cățelului tău o hrană completă, echilibrată și ușor de digerat.  Sursa de proteine este reprezentată de carne de înaltă calitate și cereale de calitate superioare atent procesate. Această hrană conține nutrienții necesari unei dezvoltări optime: proteine, grăsimi, vitamine, minerale și fibre și este special creată pentru puii de câine cu vârsta cuprinsă între o lună și un an.

Hrana caini junior

Carpathian Junior 3kg-12kg

54,99 lei170,00 lei

Hrana caini junior

Pan Pes Junior 10kg

99,99 lei