Mancare umeda caini

Afișez toate cele 2 rezultate

Fiecare stăpân își dorește să aibă un câine sănătos, de aceea este important să ai grijă de alimentația lui și să te asiguri că primește hrană de înaltă calitate. Oferă-i atât hrană uscată, cât și umedă pentru a-i îndeplini toate nevoile nutritive esențiale unei dezvoltări armonioase.

Acesta trebuie să se bucure de mese gustoase, variate și cel mai important, consistente. Crează-i câinelui tău un regim alimentar bine pus la punct care să includă toate elementele necesare pentru o dietă echilibrată: proteine, carbohidrați, minerale, grăsimi, uleiuri și vitamine. Toate aceste ingrediente trebuie să fie de cea mai bună calitate, naturale, fără aditivi și fără coloranți sau conservanți.

Asigură-te întotdeauna că îi oferi câinelui tău, hrană specială pentru vârsta, caracteristicile sale și starea de sănătate deoarece sistemul său digestiv este foarte sensibil.

Nu înlocui hrana umedă cu hrana pe care o mănânci tu deoarece aceasta poate să fie dăunătoare pentru  patruped.

Hrana umedă pentru câini îi va oferi acestuia o masă gata de servit, care conține toate elementele nutritive de care are nevoie. Nu uita să îi oferi și apă, deoarece este foarte important ca acesta să fie mereu hidratat.

Dacă ai un cățel mofturos la mâncare, oferă-i hrană umedă și acesta o să o adore. Iar pentru că este important ca el să mănânce și hrană uscată, îi poți amesteca hrana uscată cu cea umedă.

Hrana umedă de la Carpathian Pet Food este special creată pentru dezvoltarea completă și sănătoasă a câinelui tău. Aceasta este disponibilă în mai multe sortimente ( pui, vită, pește, rață și curcan) și are un conținut ridicat de proteine, care ajută la creștere și imunitate. Pe lângă proteine mai conține și vitamine, Omega-3, Omega-6, zinc și un conținut echilibrat de minerale. Această hrană nu conține coloranți și conservanți ceea ce o face perfectă pentru a fi introdusă în dieta zilnică a patrupedului tău.