Hrana pisici 10kg

Afișez toate cele 5 rezultate

Hrana uscată pentru pisici îți oferă posibilitatea să cântărești exact câtă mâncare să îi dai pisicii tale pe zi. Este important să îi oferi acesteia cantitatea exactă de hrană recomandată pentru vârsta și greutatea ei și nu mai multă sau mai puțină pentru a nu deveni supraponderală sau subnuntrită. Pe ambalajul hranei vei găsi și instrucțini despre cantitatea de hrană pe care trebuie să i-o dai pe zi pisicii tale.

Carpathian Pet Food vine în sprijinul tău și îți oferă hrană uscată pentru pisici în cantitate de 10kg. Aceasta variantă este mai economică, iar păstrarea hranei este de preferat să se facă într-un mediu răcoros și uscat  și nu undeva pe poadea. Se recomandă să păstrezi hrana în sacul în care a venit pentru ca gustul să rămână același deoarece în cazul în care acesta se modifică este foarte probabil ca pisica să refuze hrana.

Găsești hrana uscată în mai multe sortimente după cum urmează:

Pan Kot BEEF 

Această variantă conține carne de vită, cu o combinatie de vitamine si oligoelemente.  Special creată pentru a menține sistemul imunitar la un nivel optim, conține și taurină pentru a proteja sănătatea ochilor și a inimi.

Pan Kot Chicken

Aceasă variantă este pe bază de carne de pui și este destinată pisicilor adulte. Conține  cantitatea recomandată de proteine, acizi grași, fibre alimentare, vitamine, minerale și este special creată pentru pisicile moderat-active care trăiesc în casa.

Pan Kot Classic

Această variantă de hrană este specială pentru puii de pisică de toate rasele. Conține carne de pui, de vită, de pește și grăsime de pui. Toate elementele nutritive sunt special adăugate pentru a asigura dezvoltarea optimă a pisoiașului tău.

Pan Kot Fish

Această variantă conține pește de apă sărată și are o formulă special dezvoltată cu un echilibrul de grăsimi și acizi necesari, cum ar fi Omega-3 și Omega-6. Această hrană îi va oferi pisicii tale o piele sănătoasă și o blană strălucitoare și mătăsoasă.

Pan Kot Mix

Această variantă conține carne de pui, vită și pește. Această rețetă este special creată pentru a  păstra sistemul imunitar al pisicilor la un nivel ideal, iar conținutul diversificat de carne va satisface gusturile oricărei pisici pretențioase.

Hrana pisici 10kg

Pan Kot Beef 10kg

89,99 lei

Hrana pisici 10kg

Pan Kot Chicken 10kg

89,99 lei

Hrana pisici 10kg

Pan Kot Classic 10kg

89,99 lei

Hrana pisici 10kg

Pan Kot Fish 10kg

89,99 lei

Hrana pisici 10kg

Pan Kot Mix 10kg

89,99 lei