Mancare umeda pisici

Afișez toate cele 12 rezultate

Pentru ca pisica ta să se dezvolte armonios este necesar să alternezi hrana uscată cu cea umedă.

Hrana umedă este mai gustoasă, miroase mai puternic, iar pisicile o adoră. Atunci când alegi hrana umedă pentru pisica ta trebuie să ții cont de vârsta ei , greutate și regulile alimentare ale acesteia.

Cea mai bună hrană umedă pentru pisici este cea care se potrivește cel mai bine caracteristicilor pisicii tale. Mâncarea umedă vine sub formă de conservă, la tavă sau pliculeț. Este foarte important ca hrana umedă să nu fie rece atunci când i-o oferi pisicii deoarece aceasta nu va mai avea un miros puternic, iar pisica nu o va mânca. Încearcă să îi încălzești puțin mâncarea pisicii înainte de servire.

Hrana umedă va oferi pisicii tale hidratarea necesară și este important să o combini cu hrana uscată deoarece aceea ajută la dezvoltarea unor dinți puternici.

În funcție de etapa de viață în care pisica ta se află, va trebui să alegi hrana umedă special destinată pentru pisica ta.

Mâncare umedă pisici junior

Până la vârsta de 1 an pisicile sunt considerate pui, iar hrana lor trebuie să fie specială pentru a le ajuta să crească sănătoase și puternice. Acestea adoră hrana umedă datorită mirosului puternic și apetisant pe care aceasta o are. Prin intermediul hranei umede pisica va beneficia de un aport de apă crescut, iar un pliculeț de hrană îi va oferi acesteia o hrană proaspătă și gata de servit.

Mâncare umedă pisici adulte

După vârsta de 1 an pisicile sunt considerate adulte, iar hrana lor va fi diferită de cea a puilor de pisică. Aceasta trebuie să conțină o cantitate echilibrată de elemente nutritive care să le susțină nevoile nutriționale zilnice. Este recomandat să le oferi acestora hrana umedă seara și nu dimineața pentru a nu îți refuza hrana uscată pe parcursul zilei.

La Carpathian Pet Food găsești hrană umedă atât pentru pisici junior, cât și pentru pisicile adulte, cele sterilizate sau inactive. Hrana este special creată pentru nevoile nutritive ale fiecărei categorii în parte și vine în mai multe sortimente (carne de vită suculentă în sos, curcan suculent în sos, iepure suculent în sos, miel suculent în sos, pui suculent în sos, rață suculentă în jeleu, tocană de pasare și legume, pește în sos).