Mancare uscata pisici

Afișez toate cele 11 rezultate

Pisicile sunt animalele de companie excelente. Acestea sunt iubitoare și îți vor face zilele mai bune. Atunci când alegi mâncarea uscată pentru pisici este necesar să ții cont de mai multe aspecte precum vârsta, greutatea, mărimea, stilul de viață și regulile alimentare ale acesteia.

Cea mai bună hrană uscată pentru pisici este aceea care se potrivește cu caracteristicile și nevoile pisicii tale. Hrana uscată trebuie să îi ofere acesteia echilibrul nutrițional necesar pentru o durată de viață cât mai lungă și pentru o viață de calitate.

În funcție de etapa de viață în care pisica ta se află, nevoile nutritive sunt diferite, după cum urmează:

Hrană uscată pisici junior

În aceasta etapă de viață, pisicile au nevoie de o mâncare specială care să le poată asigura o dezvoltare armoniosă și sănătoasă. Aceasta trebuie să conțină proteine, fier, calciu, magneziu, fosfor și zinc. Toate aceste elemente vor ajuta pisica ta să se dezvolte echilibrat, să aibă dinți și oase puternice, energie și o blană frumoasă și strălucitoare.

Hrană uscată pisici adulte

Pisicile cu vârsta cuprinsă între 1 și 7 ani sunt considerate pisici adulte și acestea au nevoie de o hrană diferită, care să le ofere toate elementele necesare unei diete echilibrate. Cantitatea de mâncare uscată pe care acestea trebuie să o mănânce într-o zi se va calcula în funcție de greutatea lor.

Hrană uscată pisici senior

După vârsta de 7 ani o pisică este considertă senior și are nevoie de hrană cu elementele nutritive necesare pentru o viață echilibrată. Metabolismul acestor pisici încetinește, iar capacitatea asimilării grăsimilor și proteinelor scade, iar hrana uscată pe care o oferi acestor pisici trebuie să fie destinată vârstei lor pentru a fi ușor de digerat.

La Carpathian Pet Food vei găsi o gamă variată de hrană uscată destinată pisicilor junior, adulte sau senioare și pisicilor cu insuficiență renală sau pisicilor sterilizate. Hrana uscată conține toate elementele nutritive necesare dezvoltării corespunzătoare a pisicii tale și o găsești atât în variantă econom, cât și variantă premium.

 

29,99 lei170,00 lei
29,99 lei175,00 lei
29,99 lei170,00 lei
29,99 lei170,00 lei
29,99 lei170,00 lei

Hrana pisici 10kg

Pan Kot Beef 10kg

89,99 lei

Hrana pisici 10kg

Pan Kot Chicken 10kg

89,99 lei

Hrana pisici 10kg

Pan Kot Classic 10kg

89,99 lei

Hrana pisici 10kg

Pan Kot Fish 10kg

89,99 lei

Hrana pisici 10kg

Pan Kot Mix 10kg

89,99 lei